Moderne-Studieteknikk-Logo

Magnus

Magnus er lidenskapelig interessert i hvordan vi kan gjøre læring så interessant og effektivt som mulig. Han holder på med en master i psykologi, og har studert ernæring, mentaltrening og pedagogikk ved siden av å drive ModerneStudieteknikk. 

Kent

Kent gikk fra å slite seg gjennom 12 timers studiedager på privatgymnas til å kunne ta pensum på tannlege med letthet. Kent er for tiden i praksis for å bli tannlege og er lidenskapelig opptatt av hvordan bli best mulig i det man jobber med.
Hva om utdanning kunne blitt så lett at det føltes som en hobby?
I dette GRATIS introkurset vil du lære teknikker som lar deg forstå og huske pensum så mye lettere at du vil bli sjokkert!
Ja! Jeg vil ha et gratis introkurs med oppdateringer på mail
PS: Din e-post vil aldri bli delt med noen andre, og du kan enkelt melde deg av.


Forresten så vil eg bare sei tusen takk for alle tips gjennom kurset og webinarene. Dokke e supre! Hadde ikkje komt meg gjennom året uten å bli lei og utbrent, hadde det ikkje vert for studieteknikkane som eg har lært. Har fått mykje meir tid til venna, trening, avslapping og til å gjøre ting som eg har hatt lyst til i tillegg til å ha to jobba. Eg eg er superfornøyd og stolt over å ha avslutta skuleåret med 5,8 i snitt i realfag!

- Erica Persson Teige
Erica-Persson-Teige
"Da jeg fikk resultatet ble jeg virkelig sjokkert. Jeg hadde gått fra en 2`er i matte til en 5`er, og det til tross for ADHD og konsentrasjonsvanskene. Jeg kom meg gjennom dette med hjelpen av videoene til Moderne Studieteknikk. Tusen takk! "
- Lene Gustavsen
Copyright - Your Next Level AS - 913 554 868