Hvem vi er

ModerneStudieteknikk.no er en nettside som eies av Your Next Level AS (913 554 868). Denne personvernærklæringen gjelder både modernestudieteknikk.no og alle sub-domener tilknyttet siden.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Dersom du sender oss en forespørsel i kontaktskjema, vil navn, e-post, organisasjon og nettsted lagres. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Sikkerhetslogger

IP addressen til besøkere, bruker ID til loggede bruker, brukernavn og login forsøk er sjekket om du forsøker å logge inn som bruker. Dette gjør vi for å beskytte siden mot utilsiktede innlogginger eller hacking. Denne informasjonen lagres i 14 dager.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Denne siden scannes for malware og svakheter gjennom Sucuri’s SiteCheck. Vi sender ikke personlig informasjon til Sucuri, men, Sucuri kan finne personlig informasjon som er offentlig postet (som f.eks i kommentalfelt). For mer detaljer, se Sucuri’s privacy policy.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Opplysninger om login til nettstedet blir lagret i 21 dager.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Du kan kontakte oss gjennom kontaktskjema på nettsiden eller besøke oss i Strandvegen 100K, 9006 Tromsø 🙂

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Dine personopplysninger ligger på servere som administreres av Host1 AS. De er ansvarlige for brannmurer og annen beskyttelse mot hackere eller angrep.

Våre rutiner for datalekkasjer

Vi har ikke rutiner for å sjekke mot datalekasje, siden vi ikke lagrer annen informasjon enn navn og e-post. Denne siden scannes for malware og svakheter gjennom Sucuri’s SiteCheck. Vi sender ikke personlig informasjon til Sucuri, men, Sucuri kan finne personlig informasjon som er offentlig postet (som f.eks i kommentalfelt). For mer detaljer, se Sucuri’s privacy policy.

Hvilke tredjeparter vi deler opplysninger med.:

Vi samler informasjon om besøkende som kommenterer på siden gjennom Akismet anti-spam tjenesten. IP-adresse og brukernavn, henviser og nettadresse samles for å sammenligne dataen mot internasjonale spam-databaser.

I forbindelse med annonsering bruker vi både Facebook og Google sine annonsetjenester. Denne siden er også en del av et nettverk av sider som beskytter mot såkalte “brute force attacks”. For å tillate denne sikringen, vil IP addressen til besøkere som forsøker å logge inn, bli delt med en tjeneste fra ithemes.com. For personvernpolicyen til iThemes, see iThemes Privacy Policy.